Leuk dat je belangstelling hebt voor ons koor

Wil je lid worden van Rumor di Mare, dan moet je helaas even wachten. Er is zoveel belangstelling voor ons zeemanskoor, dat we nu even geen plek hebben voor nieuwe zangers. Maar heb je affiniteit met zeemansliederen, shanties en “zoute” folkmuziek? Vind je het leuk om een wat ongebruikelijk repertoire te zingen? Houd je van een gezellige sfeer, waarin ook naar net dat beetje meer kwaliteit wordt gestreefd? Dan zetten we je graag op de wachtlijst. Vul het aanmeldformulier in en je krijgt een berichtje als er weer plaats is.

Repetities

Rumor di Mare is een mannenkoor bestaande uit maximaal 50 leden. Er wordt op de maandagen van de oneven weken van 20.00 tot 22.30 uur gerepeteerd in de Tuinzaal van Grand Café De Burcht aan de voet van de Burchtheuvel aan de Burgsteeg 14 in Leiden.

Contributie en procedure

De hoogte van de contributie wordt vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. Voor 2022 bedraagt de contributie € 150,–. Het inschrijfgeld is eenmalig en bedraagt € 60,-. De procedure voor nieuwe leden is als volgt: je woont maximaal drie keer achtereen een repetitie bij. Je kan dan ervaren of het koor inderdaad voldoet aan wat jij er van verwacht en de dirigent kan met een stemtest beoordelen of je over voldoende zangkwaliteiten beschikt en welke partij je het beste kunt zingen. Het bestuur beslist uiteindelijk over het toelaten van nieuwe leden.

 

Aanmeldformulier

Vul het onderstaande aanmeldformulier in en verstuur het. Dan zetten we je op onze wachtlijst en brengen we je op de hoogte zodra we een plekje voor je hebben.

    Je naam (vereist)

    Je e-mailadres (vereist)

    Onderwerp

    Je bericht

    Bespeel je een instrument, heb je zangervaring? Laat het weten!