Eigenzinnig zeemanskoor zoekt eigenzinnige zangers

Zeemanskoor Rumor di Mare uit Leiden heeft weer plek voor nieuwe zangers. Heb je affiniteit met zeemansliederen, shanties en “zoute” folkmuziek? Vind je het leuk om een wat ongebruikelijk repertoire te zingen? Houd je van een gezellige sfeer, waarin ook naar net dat beetje meer kwaliteit wordt gestreefd? Dan is Rumor di Mare iets voor jou.

Repetities

Rumor di Mare is een mannenkoor bestaande uit circa 50 leden. Er wordt op de maandagen van de oneven weken van 20.00 tot 22.30 uur gerepeteerd in de Tuinzaal van Sociëteit De Burcht aan de voet van de Burchtheuvel aan de Burgsteeg 14 in Leiden.

Contributie en procedure

De hoogte van de contributie wordt vastgesteld door de Algemene Ledenvergadering. Voor 2017 bedraagt de contributie € 150,–. Het inschrijfgeld is eenmalig en bedraagt € 25,-.  De procedure voor nieuwe leden is als volgt: je woont maximaal drie keer achtereen een repetitie bij. Je kan dan ervaren of het koor inderdaad voldoet aan wat jij er van verwacht en de dirigent kan met een stemtest beoordelen of je over voldoende zangkwaliteiten beschikt en welke partij je het beste kunt zingen. Het bestuur beslist uiteindelijk over het toelaten van nieuwe leden.

 

Aanmeldformulier

Kom erbij, zing mee. Vul het onderstaande aanmeldformulier in en verstuur het. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Je naam (vereist)

  Je e-mailadres (vereist)

  Onderwerp

  Je bericht

  Bespeel je een instrument, heb je zangervaring? Laat het weten!

  Share This