Kom naar de tweede editie Café Rumor, Folk & Sea Songs’ in Grand café De Burcht met liederen van heimwee, weemoed, ontrouw en verlangen. Na de succesvolle opmaat in november vorig jaar, organiseert het Leids zeemanskoor Rumor di Mare op zondag 17 maart voor de tweede keer het open podium ‘Café Rumor, Folk & Sea Songs’.

Optredens

Ook bij dit ‘Café Rumor’ kun je weer zelf zingen of spelen. Maar je kunt ook genieten van de artiesten die we nu al met enige trots kunnen aankondigen, zoals:

  • Ropes & Rigging (Seafolk)
  • Di Krenitse (Klezmer)
  • Mankracht 6 (Folkrock)
  • Diep (Americana)
  • En meer…

Aanmelden muzikanten

Als je (sea)folk of shantymuziek maakt of iets dat daar in de buurt komt, zoals klezmer, luisterliedjes en dergelijke, dan ben jij ook welkom op ons open podium. Er is (g)een geluidsinstallatie aanwezig, als je speciale wensen hebt, laat het dan weten. Daarvoor graag even aanmelden via jubileum@zeemanskoorrumordimare.nl

Café Rumor, Folk & Seasongs

Zondag 17 maart vanaf 15:00 uur
Grand café De Burcht, Burgsteeg 14 Leiden

De toegang is gratis

Rumor is Jarig

Het open podium wordt georganiseerd in het kader van het vijfentwintigjarig jubileum van Rumor di Mare, dat dit met verschillende activiteiten viert. Deze activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden, Prins Bernhardfonds, Fonds 1818, Sail Leiden, Business Club Leiden, Ad Hoc-Solide en Grandcafé De Burcht.

Bekijk ook vorige Café Rumor