Maandagavond 3 december 2018 hebben wij weer onze traditionele jaarlijkse openbare repetitie. Vanaf 19:45 uur is iedereen welkom in de vaste repetitieruimte van het koor, de Tuinzaal onder het Grand Café ‘de Burcht’ aan de Burgsteeg 14 in Leiden.

De toegang voor de openbare repetitie is gratis.

Luisteren en meezingen

Onze laatste repetitieavond van het jaar is altijd weer een feestje. Dan is iedereen welkom die ‘iets heeft’ met het koor of de muziek die wordt gezongen. Je kunt op deze gezellige avond in de Tuinzaal van het Grand Café De Burcht niet alleen ervaren hoe er wordt geoefend, je wordt ook uitgedaagd om mee te zingen.

Zangers welkom

Omdat Rumor di Mare nog een enkele plek heeft voor zangers, is dit meteen een mooie aanleiding om te kijken of je misschien ook zelf bij dit koor wilt zingen. Ook zoeken we nog een zanger die accordeon speelt. Heb je affiniteit met zeemansliederen, shanties en “zoute” folkmuziek. Vind je het leuk om een wat ongebruikelijk repertoire te zingen. Hou je van een gezellige sfeer, waarin ook naar net dat beetje meer kwaliteit wordt gestreefd. Dan is Rumor di Mare misschien wel iets voor jou.

Openbare repetitie Zeemanskoor Rumor di Mare
Maandag 3 december vanaf 19:45 uur
Burgsteeg 14 Leiden
Gratis toegang

Tuinzaal Grand Café De Burcht