Jubilaris zing voor jubilaris

Het 25-jarige Leids zeemanskoor Rumor di Mare treedt vrijdag 26 april op in de huiskamer van het 35- jarige Inloophuis Psychiatrie in Leiden. Dit optreden is toegankelijk voor de cliënten en hun familie, maar buitenstaanders zijn ook welkom. De toegang is gratis. Het Inloophuis is gevestigd aan de Hooigracht 12-14 in Leiden en het optreden is van 20.00 tot circa 21.30 uur.

Het optreden in het Inloophuis Psychiatrie is een onderdeel van een reeks optredens en activiteiten in het kader van het 25-jarig bestaan van Rumor di Mare. Nu krijg je meestal cadeaus als je jarig bent, maar Rumor dit Mare pakt het met dit jubileum anders aan: de zeelieden geven dit jaar in Leiden optredens weg. Om precies te zijn optredens voor mensen die het wel kunnen gebruiken om eens uit de dagelijkse sleur te komen, maar daar vaak zelf niet de middelen voor hebben. Het is heel leuk voor het koor dit keer bij een andere jubilaris te kunnen zingen, want het Inloophuis bestaat 35 jaar.

Dit optreden en ook andere jubileumactiviteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden, Prins Bernhardfonds, Fonds 1818, Festijn.nl, De Leidse Rederij, Sail Leiden, Business Club Leiden, Ad Hoc-Solide en Grandcafé De Burcht. De foto is gemaakt tijdens een eerder optreden in het Inloophuis.