Ook voor Rumor di Mare zijn dit onwezenlijke tijden. We missen het samen kunnen zingen, natuurlijk de gezelligheid, maar ook de optredens waar we hard voor hebben gewerkt en waar we naar uitkeken. En uiteraard missen we jullie, ons publiek!

We hebben er echter voor gekozen de richtlijnen van het Koornetwerk Nederland te volgen. De koepelorganisatie, waarin we onder meer via Shanty Nederland zijn vertegenwoordigd. In deze richtlijnen staat helaas nog steeds het advies aan zangers en blazers om voorlopig nog niet samen te musiceren.

Het bestuur van Rumor di Mare wil uiterst voorzichtig zijn, ook gelet op het grote aantal leden dat tot de risicogroepen behoort. Wij zullen, samen met Koornetwerk Nederland, de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden. Op basis daarvan nemen wij verdere besluiten, die we zo snel mogelijk hier zullen delen.

Wij realiseren ons dat het een heel vervelende boodschap is, maar het is tot onze spijt niet anders. Wat ons betreft is het vooral belangrijk het gezond verstand te blijven gebruiken en om straks weer veilig met elkaar te kunnen zingen. En, we zien elkaar weer in betere tijden!