Rumor di Mare zorgt dit jaar weer voor een internationaal sea folk en shantyfestival “Naar Zee, Naar Zee!”. Dit keer in het kader van Sail Leiden, dat wordt georganiseerd van vrijdag 27 t/m zondag 29 juli 2018.
Noteer in je agenda dat wij op zaterdag 28 juli met Rumor de hele dag actief zijn tijdens deze grote nautische manifestatie in en om de Leidse wateren.

Sail Leiden

Op woensdag en donderdag is er een voorprogramma van Sail Leiden op de Kaag, waarna het eigenlijke evenement van vrijdag t/m zondag in Leiden plaatsvindt. Tijdens Sail Leiden meren er historische schepen af aan kades in de binnenstad, vanaf de Morspoort tot aan de Zijlpoort. Een looproute, de ‘Blauwe Meander’ leidt bezoekers vanaf het station langs de schepen. Op verschillende plekken langs de route worden markten, optredens, buurtacties en (culturele) activiteiten georganiseerd. Het gebied rondom de Zijlpoort vormt het hart van dit evenement.

Geen doorsnee groepen

Natuurlijk is Rumor di Mare tijdens Sail Leiden van de partij, maar verder komen er groepen uit Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, West Vlaanderen en Nederlandse groepen. Voor allen geldt dat ze niet doorsnee zijn en heel veel kwaliteit in huis hebben. Het blijft nog even een verrassing wie 28 juli naar Leiden komen.
Lees meer over ons seafolk en shantyfestival Naar Zee Naar Zee tijdens de Sail Leiden 2018

Impressie